Ez a hónap kihívásokat tartogat a legtöbb csillagjegy számára. Úgy tűnik, itt az ideje a szívünket megnyitni az új dolgok irányába, hiszen változások várnak ránk.

Kos

Mesés októbered lesz. Most lehetőséged nyílik a legfontosabb célok kitűzésére, olyan döntéseket hozhatsz, melyek később az egész életedre befolyásoló hatással lesznek. Sokat dolgoztál az elmúlt időszakban, és most kezded igazán érezni a munkád gyümölcsét. Itt az ideje, hogy lazíts egy kicsit.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-29)

Elérkezettnek látszik az idõ ahhoz, hogy részt vegyen egy hosszú utazáson és végre háta mögött hagyhassa a szürke hétköznapokat. Válassza ki az úti célt és tervezze meg alaposan az indulás elõtti teendõket. Sûrû napok elé néz, de megéri az alapos tervezés és felkészülés, nehogy váratlan fordulat érje majd kikapcsolódása során. Ha pedig mindent sikeresen kiválasztott, elintézett, akkor már csak egyetlen dolga maradt hátra, méghozzá hátradõlni és élvezni az életet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Nagyon pragmatikus ember vagy, mindig igyekszel felmérni, hogy mi lehet lépéseid következménye. Ez a hosszútávú tervezések időszaka, izgatottan tekintesz a jövő felé. Az október a legjobb időszak a nagy döntések meghozatalára.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-29)

A mai nap túlnyomó részét a számítógép elõtt és telefonnal a kézben kell majd töltenie. Nincs mit tenni, a technika egyre jobban teret nyer minden ember életében és nélkülözhetetlen a munka terén is. Találkozók, tárgyalások lebonyolítása, szervezése, munkafolyamatok kiosztása lehet majd a feladata ezen a napon, kedves Bika. A munka végeztével próbáljon meg kikapcsolódni otthonában. Nézzen meg egy filmet, vagy hunyja be a szemét, hallgasson zenét és élvezze a technika szórakoztató, nyugtató oldalát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp - Ha elveszettnek érezné magát, kérjen tanácsot...

Ikrek

Ebben a hónapban egy régi álmod válhat valóra, de tudd, hogy minden sikernek ára van. Készülj fel, hogy méltóképpen fogadni tudd az életedben bekövetkező változásokat. Most megkaphatod, amiről mindig is álmodtál.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-29)

Ezen a napon egy rég nem látott ismerõse, vagy üzleti társa bukkanhat fel az ön életében. Olyan hírekkel fog majd szolgálni, melyek ingen csak nagy hatással lesznek önre, vagy épp terveire. Építkezzen bátran mások tapasztalataiból, hogy önnek ne kelljen elkövetnie hasonló hibákat, vagy ne kelljen hasonló pofonokat kapnia az élettõl. Ez persze még nem egyenes út a sikerhez, hisz az odavezetõ út minden embernek más felé vezet. Ha van egy régóta dédelgetett álma, vagy egy ötlete, akkor itt az idõ, hogy meg is valósítsa azt.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Már régóta fontolgatod, hogy jó lenne változtatni az életmódodon, de mindez azt feltételezi, hogy fel kell hagynod bizonyos régi szokásaiddal. Eljött az idő, hogy megtedd a lépést, és új életet kezdj. Ne aggódj, egy kis idő kell elteljen, és nagyon jól fogod érezni magad az új élethelyzetedben.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-29)

A mai nap fõleg a pénzügyek terén lesz jelentõs az ön életében, kedves Rák. Munkahelyén könnyedén olyan feladattal bízhatják meg, amelytõl egy igen jelentõs projekt sikere vagy épp bukása függhet. Gondolja át alaposan mennyit érdemes vagy szabad invesztálni, mert a rossz döntésnek akár súlyos következménye is lehet. Ha ez a nap már úgyis az anyagiakról szól, akkor nézze át pénzügyeit és ellenõrizze, hogy minden számla idõben be lett-e fizetve. Barátság és szerelmi ügyei is kedvezõen alakulhatnak.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: