szakítás mindenki számára megterhelő érzelmi kihívás. Egyik pillanatban még szerelmes vagy, a másikban nem érzel mást, mint csalódottságot és ürességet. Az alábbi csillagjegyek ilyenkor azzal orvosolják a fájdalmat, hogy minél előbb továbblépnek egy új kapcsolatba. Még akkor is, ha lelkileg fel sem készültek, hogy teljesen megnyíljanak az új szerelemnek.

Kos

A Kos azonnal tudja, amikor egy hullámhosszra kerül valakivel. Uralkodó bolygója, a Mars energiája miatt sokszor azonnal érzi, hogy rátalált az igazira. Gyors természetével, odaadó szenvedélyességével nagyon is elképzelhető, hogy percekkel a szakítás után új kapcsolatban találja magát. Úgy van vele: mégis mire várna?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-16)

Egy meglehetõsen furcsa, váratlan hívást, vagy más egyéb platformon való megkeresést kaphat ma, melynek során egy igen érdekes, meghökkentõ információhoz juthat. Az elsõ megdöbbenést követõen, jusson eszébe, hogy sokan, sok mindent pletykálhatnak, nem kell mindennek nagy jelentõséget tulajdonítani mindjárt. Ha fontos az ön számára is az ügy, elõbb mindenképpen ellenõrizz a dolog igazságtartalmát, mielõtt reagálna rá, vagy továbbítaná azt másoknak.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: