Erre a 2 csillagjegyre „zuhan rá” váratlanul a mindent elsöprő szerelem.

A legizgalmasabb az egészben, hogy a szerelem nem döntés kérdése, egyszerűen megtörténik - bármit is tegyünk, sürgetni, kierőszakolni nem lehet, a legjobb, ha türelmesen hagyjuk, hogy megérkezzen. Íme a 2 legszerencsésebb csillagjegy, akire még ebben az évben lecsap Ámor nyila:

Ez a 4 csillagjegy gyűjti be a legtöbb előítéletet

Az egyik jegy a Mérleg

Az álmodozó, harmóniára törekvő, csupaszív Mérleg először fogja tisztán hallani szíve hangját és el lesz bűvölve attól, amit megtapasztal. A szerelem szárnyaira kapja.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-16)

Ma meglehetõsen alacsonynak ígérkezik energiaszintje, így kimerítõ lehet megbirkóznia a mindennapi feladatokkal. Ne csüggedjen azonban kedves Mérleg, ha kötelezõrõl van szó, az bizony mindenkit ennyire megvisel, sõt, vannak szép számmal, akiket még jobban is. A mélypontok az ember életében ugyanúgy a természetes ciklus részét képezik, mint a jobb idõszakok, csak az a nem mindegy, hogy az ember hogyan is viseli azokat. Ne akarjon többet kihoznia dolgokból, mert most, önön kívül álló okok miatt azt nem lehet, ezért nem is sikerül semmi.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A másik jegy a Skorpió

A szenvedélyes és rejtélyes Skorpió, aki végletekig hű ahhoz, akit valóban, teljes szívével szeret. Egyáltalán nem meglepő, hogy ő is itt szerepel, hiszen lételeme a szerelem.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-16)

Ma könnyen meggyûlhet a Skorpió baja bizonyos bosszantó apróságokkal, melyek meglehetõsen sok idejét rabolhatják el, s így szinte alig halad valamit a dolgaival. Ne mérgelõdjön, idõnként ezeket a dolgokat is meg kell csinálni ahhoz, hogy nagyobb léptékekben lehessen gondolkodni. Egy bizonyos személlyel valahogy mostanában sehogy sem sikerül zöldágra vergõdnie, s még csak azt sem tudni pontosan, miért is nem. Talán mindegy is, inkább ne erõltesse, ami nem megy!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a két jegy nagy valószínűséggel valamilyen társasági eseményen fog találkozni az Igazival és egyből észre fogják venni a különleges kapcsolódást a másik felükkel már az első beszélgetés kezdetén.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: