Időnként mindenkinek lehetnek kétségei önmagával szemben, de vannak olyanok, akik másoknál is többet gyötrődnek, mert úgy érzik, nem érdemlik meg a jó dolgokat, alacsony az önbizalmuk, túlzottan kritikusak önmagukkal szemben. Azt gondolják, mások jobbak, mint ők. Ráadásul ez állítólag függ attól, hogy mikor születtünk: ez a 4 csillagjegy a legkritikusabb önmagával az összes közül.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-07)

A mai egy kellemesen eltöltött, kiegyensúlyozott nap lehet, amennyiben nem hatja magát túl, s nem hagyja, hogy mások sürgetése, vagy buzgalma felbosszantsa. Ön csak haladjon úgy, ahogy kényelmes, most azzal végül messzebbre juthat, mintha csörtetne, mint egyesek, ráadásul elkerülheti a sok felesleges stresszt is, ami az egész napját tönkre tehetné...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Talán a Mérlegek számára a legnehezebb, hogy elfogadják a sikereiket és a helyén kezeljék a dicséreteket. Ők azok, akiknek ha szóvá teszik, hogy valamit nagyon jól megcsináltak, megköszönik, majd hozzáteszik, hogy igazából nem is az ő érdemük, ők alig tettek valamit. Nemigen hisznek önmagukban, a kreativitásukban vagy a tehetségükben.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-07)

A legfontosabb most, hogy minimalizálni tudja a napi drámát, amit már nem csak önnek lehet sok, hanem bizony azoknak is a környezetében, akik nyitott szemmel járnak. Vegye ma körbe magát velük, s közösen igyekezzenek kerülni azok társaságát, akikkel egyszerûen nem lehet beszélni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-29 - Kissé kijózanító lehet a mai nap...

Szűz

A Szűz jegy szülöttei előszeretettel tűznek ki maguk elé olyan terveket és célokat, amiket szinte képtelenség teljesíteni. S amikor valóban nem sikerül, akkor saját magukat okolják a sikertelenség miatt és nem látják, hogy eleve lehetetlen dolgot akartak elérni. Ez akár egy ördögi kör is lehet, ami folyamatos sikertelenségérzésben tarthatja őket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-07)

Ma szükséges lehet megtörnie a rutint, kedves Szûz, s egy kicsit más szemszögbõl megközelítenie a dolgokat, mint eddig. Ha sikerül ezt megvalósítani, nagy eredményeket érhet el, s nem kevés új és hasznos tapasztalatot, és ami a legfontosabb, elismerést szerezhet szakmai téren!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: