Időnként mindenkinek lehetnek kétségei önmagával szemben, de vannak olyanok, akik másoknál is többet gyötrődnek, mert úgy érzik, nem érdemlik meg a jó dolgokat, alacsony az önbizalmuk, túlzottan kritikusak önmagukkal szemben. Azt gondolják, mások jobbak, mint ők. Ráadásul ez állítólag függ attól, hogy mikor születtünk: ez a 4 csillagjegy a legkritikusabb önmagával az összes közül.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-12-02)

A holnapi nap egy igazán pihentetõ napnak ígérkezik. Kedves Bak, itt az alkalom, hogy megnézzen egy filmet, amit már régen meg akart, vagy találkozzon egy ismerõsével, akivel rég nem beszélt és arra is lesz lehetõsége, hogy végre minõségi idõt töltsön családjával. Intuíciója a mai napon sem fogja elhagyni, ami nem is baj, mert ha hallgat rá, akkor egy bizonyos szituációban igen bölcsen fog tudni reagálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Talán a Mérlegek számára a legnehezebb, hogy elfogadják a sikereiket és a helyén kezeljék a dicséreteket. Ők azok, akiknek ha szóvá teszik, hogy valamit nagyon jól megcsináltak, megköszönik, majd hozzáteszik, hogy igazából nem is az ő érdemük, ők alig tettek valamit. Nemigen hisznek önmagukban, a kreativitásukban vagy a tehetségükben.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-12-02)

Ritka megkönnyebbülés, amikor alábbhagy egy régóta húzódó ellenségeskedés, ám ma ez nagy eséllyel képbe kerülhet, kedves Mérleg, s, ha ez megtörténik, fogadja pozitívan és bizakodva a változást. A szerencsés végkimenetel nagyban múlik most azon, mennyire kötelezik el magukat ellenlábasával a béke mellett, ami csak akkor mûködhet, ha valóban, mindketten komolyan gondolják. Ha már így alakult, hát önön ne múljon!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Egymásnak teremtették őket: Elválaszthatatlan csillagjegypárosok...

Szűz

A Szűz jegy szülöttei előszeretettel tűznek ki maguk elé olyan terveket és célokat, amiket szinte képtelenség teljesíteni. S amikor valóban nem sikerül, akkor saját magukat okolják a sikertelenség miatt és nem látják, hogy eleve lehetetlen dolgot akartak elérni. Ez akár egy ördögi kör is lehet, ami folyamatos sikertelenségérzésben tarthatja őket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-12-02)

A mai egy igazán szép és könnyed napnak ígérkezik, amikor nem egyszer nyílhat lehetõsége ellazulni, kedves Szûz! Legyenek teendõi bármilyen bokrosak is, engedjen a csábításnak és élvezze a pillanatot. A harmónia megõrzése amúgy is nagyon fontos ahhoz, hogy a siker tartós maradjon és bizony ritkák az életben az olyan napok, amikor minden ideális ahhoz, hogy az ember ténylegesen és száz százalékig feszültségmentesen el tudjon lazulni. A mai viszont pont egy ilyen ritka nap! Éljen vele!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: