A dolgok túlelemzése nem áll messze a Szűz jegy szülötteitől, de ki gondolta volna, hogy éppen ők nem lesznek rajta azon a listán, amelyen azokat a csillagjegyeket állították rangsorba, akik mindenkit kielemeznek. Elég egy rövid beszélgetés, néhány benyomás, és máris mondják a diagnózisukat – akár megállja a helyét, akár csak egy általános véleményről van szó. Persze az intuíció segíthet a helyes vélekedésben másokról. Mutatjuk is, ez az 5 csillagjegy mindenkit kielemez, úgy hiszik, mindenkibe belelátnak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-12-02)

A mai egy igazán szép és könnyed napnak ígérkezik, amikor nem egyszer nyílhat lehetõsége ellazulni, kedves Szûz! Legyenek teendõi bármilyen bokrosak is, engedjen a csábításnak és élvezze a pillanatot. A harmónia megõrzése amúgy is nagyon fontos ahhoz, hogy a siker tartós maradjon és bizony ritkák az életben az olyan napok, amikor minden ideális ahhoz, hogy az ember ténylegesen és száz százalékig feszültségmentesen el tudjon lazulni. A mai viszont pont egy ilyen ritka nap! Éljen vele!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Erről a csillagjegyről talán kevesen gondolnánk, hogy túlelemzi a környezetében lévő embereket, pedig állítólag megteszik. Sokszor inkább felületesnek tűnhetnek, máskor azonban a semmiségeket is elkezdik analizálni, és olyankor a legkisebb részletek között is találnak összefüggéseket. Jobb, ha a közelükben nem vágunk komoly arcot, mert az Ikrek azonnal megállapíthaja, hogy mi vagyunk a legszomorúbbak a világon…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-12-02)

A holnapi nap egy igazán pihentetõ napnak ígérkezik. Kedves Bak, itt az alkalom, hogy megnézzen egy filmet, amit már régen meg akart, vagy találkozzon egy ismerõsével, akivel rég nem beszélt és arra is lesz lehetõsége, hogy végre minõségi idõt töltsön családjával. Intuíciója a mai napon sem fogja elhagyni, ami nem is baj, mert ha hallgat rá, akkor egy bizonyos szituációban igen bölcsen fog tudni reagálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp - Használja ki a képességeit 100%-ban...

Vízöntő

Mivel a Vízöntők alapvetően bizalmatlanok mindennel és mindenkivel, ezért hajlamosak a legapróbb jeleket és jelzéseket is felnagyítani, csak hogy legyen még egy kifogásuk arra, hogy miért zárkóznak be, hogy miért nem engednek közel magukhoz valakit. Az elemzéseik túlzottan fókuszálnak a negatív tulajdonságokra.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-12-02)

A mai egy laza, pihentetõ napnak ígérkezik az ön számára, kedves Vízöntõ. Használja ki maximálisan az élet adta lehetõséget és kapcsolódjon ki amennyire csak lehet. Sétáljon egy nagyot, vagy csináljon valami olyat, amit amúgy sohasem tenne, hagyja, hadd sodorja az ár, s végre ne gondolkozzon. Így valóban aktívan tud majd egész nap pihenni.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: