Az Ikrek hajlamos könnyelműen szakítani

Az Ikrekkel az a helyzet, hogy sokszor pontosan ő sem tudja, mit akar. Könnyen lehet, a szakítás is meggondolatlan és gyors döntés eredménye, ezért az sem véletlen nála, ha néhány nappal később már úgy érzi, vissza akarja szerezni az exét. Mivel bámulatos a kommunikációja, jól megkomponált monológgal kér bocsánatot. Többnyire sikerrel is jár a párjánál.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-16)

A mai napon sok jó ötlete támadhat, melyekbe már csak azért sem érdemes rögtön belekezdenie, mert mindet egyszerre túl sok lenne kivitelezni. Érdemes esetleg várnia pár napot, hogy lemorzsolódjanak a kevésbé életképesek és megmaradjanak a legjobbak. Ez a szellemi aktivitás ugyanakkor sokat segíthet hatékonyabbá tenni a hétköznapi teendõit, s, ahogy fantáziál, csak úgy repül majd az idõ is, így hamarabb érhet a nap végi, kellemes részhez, legalább is úgy érezheti és igazból ez a lényeg, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg nem feledi az emlékeket

Mindegy, milyen csúnya volt a szakítás, a Mérleg örökre tisztelni fogja a korábbi kapcsolatot és a közös emlékeket. Ez a közös történet pedig sosem olyasmi, amit a Mérleg könnyedén eldob, vagy elfelejt. Épp ezért nála valószínű, hogy komolyan megfontolja az újrakezdést az exével, ha megvan rá a lehetősége.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-16)

Ma néhány nehézsége támadhat valaki, vagy esetleg egy társaság elérésében, ami, minden próbálkozása ellenére, valahogy sehogy sem akar sikerülni. mivel fontos lenne az ügy, semmiképp se adja fel, kedves Mérleg, hanem próbálkozzon tovább kitartóan. Mindezen kívül pedig egy jó tanács: a nassolás egy remek dolog, de mint minden, csak mértékkel!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti angyali üzenetek minden csillagjegynek

A Rák reménykedik a szakítás után is

Ha a Rák beengedett valakit a világába, nehezen tudja elképzelni, hogy egyszer csak el kell engednie őt. Emellett ő nagyon mélyen érez, hajlamos egészen átadni magát az érzéseinek, a szakítás után pedig érthető módon a másik fájó hiányának. Lehet, hogy aszakítás okkal történt, ám a Rákban a remény hal meg utoljára.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-16)

Ma egy barátja, esetleg családtagja fordulhat önhöz egy fontos, bizalmas üggyel kapcsolatban. Hallgassa türelmesen végig, figyeljen minden, apró mozdulatára, gesztikulációjára, melyek most többet mondhatnak a szavainál. A délután folyamán alkalma nyílhat egy röpke kiruccanásra a közelbe, melyre érdemes lehet rábólintania. Este kényeztesse magát egy forró, aromaterápiás fürdõvel, az most sokat segíthet testi és lelki egyensúlyának megtartásában, s egyben igencsak feltöltheti a holnapi napra.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Halak idealizálja a párját

Az alapvetően optimista Halak mindenkiben igyekszik a jót meglátni, és nem szeret haragot tartani. Ezért még a szakítás után sem kizárt, hogy idealizálja az exét, és romantikus képeket társít hozzá. Az újrakezdéssel kapcsolatban sem adja fel a reményt, ezért ha párja vissza akarná nyerni a szívét, nem kell sok kört futnia ehhez.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-16)

Ma valaki egy váratlan tettével, kissé áthúzhatja számításait. Legyen bármennyire is sokkoló, vagy felháborító elsõre a dolog, addig semmit se lépjen, amíg ki nem deríti, mi állhat a háttérben. Lehet, hogy nem is önnel akart újat húzni az illetõ, s az is megeshet, hogy nyomós oka volt a lépésének, esetleg csupán csak megijedt valamitõl, ez esetben még segítségére is lehet, hogy visszatérjen a járt útra. Derítse ki, mi a valóság, mielõtt ítélkezne, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-25 - Ma valaki megpróbálhat hatni az érzéseire azért, hogy....