A szerelem bárhol leselkedhet ránk és túláradó boldogsággal töltheti be a szívünket, akkor is, amikor a legkevésbé számítanánk rá. A legizgalmasabb az egészben, hogy a szerelem nem döntés kérdése, egyszerűen megtörténik.

Bármit is tegyünk, sürgetni, kierőszakolni nem lehet, a legjobb, ha türelmesen hagyjuk, hogy megérkezzen. Semmi nem történik meg addig, amíg a feltételek a legkedvezőbbek nem lesznek a nagy találkozáshoz.

Egyes párok a kezdettől fogva érzik, hogy egymásnak vannak rendelve, míg mások legbelül tudják, hogy valami hiányzik, nem alkotnak egészet együtt. A kompatibilitás mellett van egy tényező, ami előre elrendeli a nagy találkozást, ez pedig a zodiákus.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-28 - Míg a nap kissé feszülten alakulhat szerelmi téren....

Az év végére 2 csillagjegy biztosan szerelembe esik

Ez a pillanat már jó előre el volt rendelve és pontosan akkor fog bekövetkezni, amikor annak úgy kell lennie. Egyet biztosra vehetünk, hogy még ebben az évben megtörténik.

A párokra váratlanul zuhan rá a szerelem leple. Soha nem találkoztak még és úgy fogják érezni, mintha valóságos csoda részesei lennének. Első pillantásra egymásba habarodnak és tudni fogják, hogy egymásnak lettek teremtve.

Kíváncsi vagy, hogy kik azok?

Az egyik jegy a Mérleg.

Az álmodozó, harmóniára törekvő, csupaszív Mérleg először fogja tisztán hallani szíve hangját és el lesz bűvölve attól, amit megtapasztal. A szerelem szárnyaira kapja.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-16)

Ma meglehetõsen alacsonynak ígérkezik energiaszintje, így kimerítõ lehet megbirkóznia a mindennapi feladatokkal. Ne csüggedjen azonban kedves Mérleg, ha kötelezõrõl van szó, az bizony mindenkit ennyire megvisel, sõt, vannak szép számmal, akiket még jobban is. A mélypontok az ember életében ugyanúgy a természetes ciklus részét képezik, mint a jobb idõszakok, csak az a nem mindegy, hogy az ember hogyan is viseli azokat. Ne akarjon többet kihoznia dolgokból, mert most, önön kívül álló okok miatt azt nem lehet, ezért nem is sikerül semmi.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp - Tanulnia kell a korábbi hibáiból, mert, ha...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: