A Kos és a Halak párkapcsolata

Az ellentétek vonzzák egymást, erre kiváló példa ez a két csillagjegy. A Kos és a Halak ugyanis szinte minden tekintetben ellentétei egymásnak, ám éppen ez az, amivel tökéletesen kiegészítik a másikat, mintha puzzle kirakós apró részei lennének. A Kos eltökélt, fáradhatatlan a munkájában, míg a Halak jóval bonyolultabb és ösztönösebb alkat. Képesek azonban arra, amire csak kevesen: abba az irányba terelik a párjukat, amiben a legjobbak. Míg a Kos rábízza a Halakra, hogy időben befizesse a csekkeket, gondját viselje az otthoni dolgoknak, addig a Halak biztos lehet, hogy a Kos könnyedén kiszúrja a legizgalmasabb újdonságokat. Kettőjük kapcsolata éppen azért ütőképes, mert a könnyedségnek, a játéknak is teret adnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-16)

Ma valaki egy váratlan tettével, kissé áthúzhatja számításait. Legyen bármennyire is sokkoló, vagy felháborító elsõre a dolog, addig semmit se lépjen, amíg ki nem deríti, mi állhat a háttérben. Lehet, hogy nem is önnel akart újat húzni az illetõ, s az is megeshet, hogy nyomós oka volt a lépésének, esetleg csupán csak megijedt valamitõl, ez esetben még segítségére is lehet, hogy visszatérjen a járt útra. Derítse ki, mi a valóság, mielõtt ítélkezne, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán és Mérleg párkapcsolata

Egy újabb klasszikus példa az ellentétek vonzzák egymást igazságára, azzal a különbséggel, hogy esetükben a különbség az életszemléletben jelentkezik. Az Oroszlán a partik királya, szókimondó, magabiztos, időnként nagyképű. Ami a szívén, az a száján, mindez pedig időnként meggondolatlansághoz is vezethet. Nem ritka, hogy kitörni készülő vulkánná alakul, amit a Mérleg ugyanakkor bámulatos könnyedséggel kezeli. A Mérleg időnként bizonytalan, nehezen dönt, hosszasan rágódik a dolgokon, ám az Oroszlán olyan adrenalinbombát ad neki, amellyel a következményeket is vállalja. Az Oroszlán sziporkázik és csillog, a Mérleg pedig két lábbal a földön tartja szerelmét.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-16)

Ma néhány nehézsége támadhat valaki, vagy esetleg egy társaság elérésében, ami, minden próbálkozása ellenére, valahogy sehogy sem akar sikerülni. mivel fontos lenne az ügy, semmiképp se adja fel, kedves Mérleg, hanem próbálkozzon tovább kitartóan. Mindezen kívül pedig egy jó tanács: a nassolás egy remek dolog, de mint minden, csak mértékkel!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Milyen változásokon mész keresztül az ősszel? - Az Őszi Szimbólumhoroszkópból megtudod

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: