A Neptunusz bolygó november 24-ig, azaz még jó pár hónapig hátráló mozgást végez, ami erősen hat a csillagjegyekre. Akad ugyanakkor két szerencsés, akinek kifejezetten a javára válhat a szokatlan égi mozgolódás. Vajon te is közöttük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Neptunusz bolygó hátráló avagy retrográd mozgása miatt a legtöbb csillagjegynek fel kell tennie pár kérdést, ha azt szeretné, hogy elérje a céljait, és az álmai megvalósuljanak. Először is el kell gondolkodniuk, mire is vágynak igazán, majd alaposan megvizsgálni, vajon mi állhat az álmok megvalósításnak útjában. Azzal is érdemes elgondolkodni, mi az, amin nagyobb erőbedobással kellene munkálkodni.

Csütörtöki Horoszkóp - A magánélet és a munka terén is sikeres lesz...

A csillagjegyek többsége úgy tapasztalhatja, a dolgok most nem működnek olyan olajozottan, mint máskor. Két szerencsés csillagjegy ugyanakkor a retrográd Neptunusz áldásos hatásait élvezheti, ők már most is lubickolhatnak a sikerben.

A Mérleg

Lehet, hogy nehezen hihető, de a Mérleg számára a felüdülésről és az élvezetekről szól ez az időszak. Ha mégsem tűnne most még helytállónak a csillagok jóslata, az okot a rossz szokásokban érdemes keresned. Mindenesetre az asztrológia szerint az elkövetkező időszak fantasztikus lehetőségeket tartogat a számodra, így játszi könnyedséggel szabadulhatsz meg a káros szenvedélyektől, a rossz berögződésektől. Ha netán mégis panaszkodni lenne kedve, gondolj máris azokra, akik igazán megszenvedik ezt az időszakot.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-29)

Egy szenvedélyes levél, vagy hívás tûnhet fel egy hódolójától az ön életében, kedves Mérleg. Hagyjon a csábításnak és fedezze fel, mi is rejtõzik az önt meghódítani kívánó fél szívének, lelkének a legmélyén. Ha mûködik a kémia és megfelelõen egymásra tudnak hangolódni, akkor semmi sem állíthatja meg önöket, hogy ez az igencsak tüzesen induló románc még komolyabbá váljon. Viszont okvetlenül beszéljenek a jövõrõl, hisz bármelyikükben ott rejtõzhet a mindenek feletti vágy, a karrier után.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: