Rák

Fáradtnak érzed magadat? Túl sok volt a tennivaló mostanság? Felőrölték a feladatok és a másokkal folytatott viták az energiatartalékaidat? Nos, akkor pihenj – itt a hétvége! Ám ezt vedd szó szerint, ne csak ímmel-ámmal! Felejtsd el a házimunkát! Menj strandra, vízpartra, napozz, keress egy csendes helyet, ahol átgondolhatod az elmúlt időszak eseményeit és a következő hetek terveit. Mindeközben ne hanyagold el a szeretteidet, barátaidat. Szombat éjjel akkor is mozdulj ki otthonról, ha eleinte semmi kedved sem lesz hozzá! Vasárnap pedig ne csinálj semmit, a gondolataid pedig bárhol járhatnak, a munkát kivéve!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

Ma érdemes lenne esetleg egy új táncot kipróbálnia, még annak ellenére is, ha úgy érzi, ön bizony két ballábbal született! Az univerzum ugyanis ma nagyon jó energiákat jelez fizikális és mentálhigiénés területeken egyaránt, azaz rendkívüli fogékonyságát a testet megmozgató, ugyanakkor kulturális és intellektuális metszetekkel is bíró tevékenységek végzése iránt. Ha még csak egy próbaórára is megy el ma, s nem jut ennél tovább a dolog, akkor is hihetetlenül jól fog esni az effajta kikapcsolódás, amellett, hogy még maga is rádöbbenhet, hogy valójában, igenis van tehetsége a tánchoz, csak nem mindegy, melyikhez! Ha pedig esetleg már táncos, nos, akkor ma csakis az öné lesz a parkett, ez garantált!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Szombat reggel egyszerre leszel heves Kos, családias Rák, gondoskodó Oroszlán. Nehéz kiszámítani, mi lehet a következő lépésed. Egyik pillanatban körbeugrálod szeretteidet, egy következőben pedig már sürgeted őket, hogy induljatok, különben elkéstek a megszervezett programról. A környezetedben lévők érzik ezt a fura sokszínűséget benned, ám egészen jól tolerálják. A napod kiválóan alakul, vasárnap pedig csak fokozódó helyzetet hoz, új programötlettel lep meg valaki, amire vétek lenne nemet mondani. Ha van kerted, balkonod, teraszod, ültess virágokat!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

Ma könnyen ön lehet mások megoldása mindenre, kedves Oroszlán! A ami nap folyamán ékesen megmutathatja, miért is kínálhat és adhat ön oly sokat másoknak, s, hogy miért nem lehet a kép teljes ön nélkül. annál is inkább így lesz ez, mert, ma nem csak, hogy gyakorlati segítségével, de érdemi tanácsai által is kulcsszerepet tölthet be a problémák megoldásában, a munka elvégzésében. Este viszont ezúttal, rendhagyó módon, igyekezzen mielõbb nyugovóra térni, mert holnap szintén eseménydús nap állhat ön elõtt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp - Kerülje az olyan tevékenységeket, amik nem okoznak örömet önnek...

Szűz

Kellemes hétvége, sok örömteli pillanat, mosoly, béke, kiegyensúlyozottság, hát kellhet ennél több? Ugye, hogy nem? Kellemes élmények várnak most rád, ráadásul semmi sem zavarja meg a tervezett programok kezdését és remekre sikeredését. Rád fér már egy testi és lelki regeneráció, tehát mindenképp olyan irányt végy, ahol a mozgáson túl az elme lecsendesítésére is adódik mód. Csak olyan helyre menj, s csakis olyan emberekkel találkozz, akikkel kapcsolatban semmilyen rossz érzésed, kételyed nincsen.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

Ma könnyen adódhat a Szûz számára egy olyan lehetõség, melynek alkalmával, próbára téve magát egy új területen, könnyen rájöhet, hogy hihetetlenül tehetséges valamiben, amire eddig még csak nem is gondolt! Ráadásul, ha most hagyja magát elmerülni az adott témában, akár aktuális teendõi rovására is, akkor még rendkívül élvezni is fogja a történéseket, amit csinál, s amit kihoz az adott szituáció önbõl, ez pedig egy egész lavinát indíthat el életében, mégpedig csakis jó értelemben! Kivételesen legyen spontán és hagyja elhúzni magát a másik irányba!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: