Rák

Fáradtnak érzed magadat? Túl sok volt a tennivaló mostanság? Felőrölték a feladatok és a másokkal folytatott viták az energiatartalékaidat? Nos, akkor pihenj – itt a hétvége! Ám ezt vedd szó szerint, ne csak ímmel-ámmal! Felejtsd el a házimunkát! Menj strandra, vízpartra, napozz, keress egy csendes helyet, ahol átgondolhatod az elmúlt időszak eseményeit és a következő hetek terveit. Mindeközben ne hanyagold el a szeretteidet, barátaidat. Szombat éjjel akkor is mozdulj ki otthonról, ha eleinte semmi kedved sem lesz hozzá! Vasárnap pedig ne csinálj semmit, a gondolataid pedig bárhol járhatnak, a munkát kivéve!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Furcsa álmai uralhatják egész napját, melyeket nem igazán tud értelmezni. Valószínû, hogy a munkáját tekintve kell vízióit értelmeznie, de azért nem árt, ha tüzetesebben is utánanéz a kuszább részleteknek, mert lehet, hogy pont azok adják meg a választ egy a hivatásával kapcsolatos problémára.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Szombat reggel egyszerre leszel heves Kos, családias Rák, gondoskodó Oroszlán. Nehéz kiszámítani, mi lehet a következő lépésed. Egyik pillanatban körbeugrálod szeretteidet, egy következőben pedig már sürgeted őket, hogy induljatok, különben elkéstek a megszervezett programról. A környezetedben lévők érzik ezt a fura sokszínűséget benned, ám egészen jól tolerálják. A napod kiválóan alakul, vasárnap pedig csak fokozódó helyzetet hoz, új programötlettel lep meg valaki, amire vétek lenne nemet mondani. Ha van kerted, balkonod, teraszod, ültess virágokat!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Úgy tûnik, ma minden területen egy igazán kreatív napnak néz elébe, kedves Oroszlán. Itt az ideje, hogy teret engedjen képzelõerejének és kövesse utasításait, sõt a mai nap tapasztalatait lehet, hogy hosszú távon is kamatoztathatja. A sok-sok tennivaló mellett szakítson idõt a relaxálásra is, mert a mai egy kiváló alkalom arra, hogy pihenjen egy kicsit, mert ma biztosan nem fogja megzavarni senki a nyugalmát.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - Meglehet, hogy mostanság úgy érzi nem értékelik kellőképpen...

Szűz

Kellemes hétvége, sok örömteli pillanat, mosoly, béke, kiegyensúlyozottság, hát kellhet ennél több? Ugye, hogy nem? Kellemes élmények várnak most rád, ráadásul semmi sem zavarja meg a tervezett programok kezdését és remekre sikeredését. Rád fér már egy testi és lelki regeneráció, tehát mindenképp olyan irányt végy, ahol a mozgáson túl az elme lecsendesítésére is adódik mód. Csak olyan helyre menj, s csakis olyan emberekkel találkozz, akikkel kapcsolatban semmilyen rossz érzésed, kételyed nincsen.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Ma a fõ hangsúly mások munkájának értékelésén van, kedves Szûz. Nem számít, hogy ön esetleg máshogy csinálná, vagy lehet, hogy jobban is, de néha környezetének bizony szüksége van elismerõ szavaira ahhoz, hogy önhöz hasonlóan eredményeket tudjanak felmutatni. Ne fukarkodjon hát a dicséretekkel, meglátja ez önnek is jól fog esni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: