Mérleg

Élményekkel teli lesz ez a két nap, vesd bele magad az ismeretlenbe, menj idegen helyekre, találkozz emberekkel, kifejezetten ajánlottak azok, akiknek eddig leginkább kerülted a társaságát. Most nyitott és befogadó, olyan helyszíneket, esetleg kultúrákat ismerhetsz meg, melyekről eddig elképzelésed sem volt. Az izgalmas percek már szombat délelőtt kezdetüket veszik, s hosszú órákká nyúlnak, de minden pillanatot élvezni fogsz. Gondold át azt, mi az, amire igent mondasz most, ugyanis nagyon szükséged van az újdonság varázsára, amit a megszokott körülmények közt nem fogsz megkapni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

Egy új, rendkívül jó nap virradt önre, kedves Mérleg, hát hagyja, hogy mások is megtapasztalják, milyen kedves, empatikus és barátságos is tud lenni ön, ha éppen arra van szükség. Mosolyogjon és beszélgessen minél többet másokkal, hallgassa meg gondolataikat, esetleges problémáikat, legyen megértõ és derítsen mindenkit egy kicsit jobb kedvre, mint amilyenben találta õket! Meglátja, milyen pozitív visszahatásai lesznek önre is, ha így cselekszik! Élvezze ezt a szép napot és hozza ki belõle a legtöbbet!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Hiába a fárasztó hétköznapok, szombaton úgy pattansz ki az ágyból, mintha semmiféle leterheltségben nem lett volna részed péntek estig. Szombat csakis olyan dolgokkal és eseményekkel teljen, melyek maximálisan a kedvedre valók. Ne hagyd, hogy bárki rád erőltessen olyasmit, amihez semmi kedved. Habzsolni szeretnéd az életet? Helyes! Ám az elhatározást kövesse tett! Élvezd ki a hétvége minden pillanatát, keresd az izgalmakat, és fedezd fel az ismeretlent. Az égi hatások most kedveznek új barátságok kialakításához.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

Mindenképpen törekedjen a mai nap folyamán arra, kedves Skorpió, hogy úgy lássa a dolgokat, ahogy azok a maguk valójában vannak, nem pedig úgy, ahogy ön szeretné látni õket. Mivel a világ tele van sajnos rossz dolgokkal is éppúgy, mint jókkal, nem lehet mindig elterelni mindent a jó irányba, s pozitívan szemlélni, mert az élet a Földön egyelõre nem ilyen. A rossz ellen a legjobb fegyver, ha felismeri és mindent megtesz ellene, amit csak lehet, nem pedig az, ha megpróbálja szépíteni a helyzetet. Ön mindig is nagy harcosa volt az igazságnak, kár lenne pont önmagát becsapnia, így ne is tegye!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A leggonoszabb horoszkóp: a szemedbe mondja, amit te vagy mások nem mernek bevallani neked!

Nyilas

Nyugalmas hétvége áll előtted, aggodalomra nincs ok, tedd azt, amire vágysz. Mindent te irányítasz, lehetnek a programjaid aktívak vagy passzívak. Valójában most nem lesznek rád erőteljes hatással a hétvégi bolygóállások, így azt csinálhatsz, amit csak akarsz. Bármit tégy, bárhová menj, azt élvezni fogod, és szuper élményekben lesz részed. A vitás helyzetek messzire kerülnek, sőt, te magad lehetsz békéltetője másoknak. Szervezz mindent úgy, ahogy kedved tartja, és nyugodtan légy egy csipetnyit erőszakos, ha arról van szó, hogy valakit rábeszélnél egy programra.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

Ma sok idejét és energiáját köthetik le, kedves Nyilas, az ön körül, szerettei, barátai körében dúló hatalmi harcok, melyekbe mindkét irányból igyekeznek önt behúzni, maguk mellé állítani. Minden próbálkozásuk ellenére, ezúttal ne foglaljon állást egyik oldalon sem, egyrészt azért, mert önnek mindkét, viaskodó fél egyformán fontos, másrészt pedig azért, mert ezt most nekik kell megoldaniuk egymás között, az ön közvetlen beavatkozása nélkül. Legyen türelmes, de határozott és tudatosítsa eme álláspontját bennük!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: