Mérleg

Élményekkel teli lesz ez a két nap, vesd bele magad az ismeretlenbe, menj idegen helyekre, találkozz emberekkel, kifejezetten ajánlottak azok, akiknek eddig leginkább kerülted a társaságát. Most nyitott és befogadó, olyan helyszíneket, esetleg kultúrákat ismerhetsz meg, melyekről eddig elképzelésed sem volt. Az izgalmas percek már szombat délelőtt kezdetüket veszik, s hosszú órákká nyúlnak, de minden pillanatot élvezni fogsz. Gondold át azt, mi az, amire igent mondasz most, ugyanis nagyon szükséged van az újdonság varázsára, amit a megszokott körülmények közt nem fogsz megkapni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Meglehetõsen sok munkája adódhat ma, kedves Mérleg, különös tekintettel otthonára, ahol valósággal, ellepheti az aktuális teendõk áradata. Szükséges lehet, hogy jól szervezze a napját ahhoz, hogy mindennel idõben végezzen, különösen, hogy azért ildomos lenne pihennie is majdan egy kicsit, mert a holnapja is hasonlóan mozgalmasnak ígérkezik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Hiába a fárasztó hétköznapok, szombaton úgy pattansz ki az ágyból, mintha semmiféle leterheltségben nem lett volna részed péntek estig. Szombat csakis olyan dolgokkal és eseményekkel teljen, melyek maximálisan a kedvedre valók. Ne hagyd, hogy bárki rád erőltessen olyasmit, amihez semmi kedved. Habzsolni szeretnéd az életet? Helyes! Ám az elhatározást kövesse tett! Élvezd ki a hétvége minden pillanatát, keresd az izgalmakat, és fedezd fel az ismeretlent. Az égi hatások most kedveznek új barátságok kialakításához.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

A mai egy dolgos napnak ígérkezik, kedves Skorpió, de szerencsére olyat csinálhat, amit igazán szeret is. Jó, ha az ember egyszerre hódolhat a hobbijának és a kötelességének egyaránt. Ne ragaszkodjon görcsösen az idõtervéhez, inkább szánjon a részfolyamatok kidolgozására is idõt, hogy késõbb se tehernek,mint inkább szórakozásnak érezze munkáját.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp október 19. szombat – Ma lehull a lepel minden csillagjegyről!

Nyilas

Nyugalmas hétvége áll előtted, aggodalomra nincs ok, tedd azt, amire vágysz. Mindent te irányítasz, lehetnek a programjaid aktívak vagy passzívak. Valójában most nem lesznek rád erőteljes hatással a hétvégi bolygóállások, így azt csinálhatsz, amit csak akarsz. Bármit tégy, bárhová menj, azt élvezni fogod, és szuper élményekben lesz részed. A vitás helyzetek messzire kerülnek, sőt, te magad lehetsz békéltetője másoknak. Szervezz mindent úgy, ahogy kedved tartja, és nyugodtan légy egy csipetnyit erőszakos, ha arról van szó, hogy valakit rábeszélnél egy programra.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Igencsak elõtörhet ma önbõl a kreativitás, kedves Nyilas, ami által szükségét érezheti például, egy kis változásnak otthonán, vagy akár beszerzõkörútra indulhat, hogy feldobja ruhatárát, meglepje szeretteit. Akárhogy is, az egyetlen, amivel kapcsolatban érdemes kiemelt figyelemmel kísérnie az eseményeket, az pénztárcájának tartalma, ami, ha nem vigyáz, ma igencsak megsínylõdheti a nagy változást.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: