Bak

Ugye nem esel abba a hibába, hogy összekevered a munkahelyedet és az otthonodat? Nem csak a naptár mutat hétvégét, hanem a biológiai órád is igényelné a pihenést és a kellemes kikapcsolódást. Ne viselkedj úgy otthon, mint az irodában, légy szabad és a magad kedvére cselekedj. Ne konfrontálódj senkivel, élj örömteli magánéletet, ne vegyél elő hétköznapi feladatokat! Inkább ötletelj, ajánlj pár kellemes programot szeretteidnek, amit minden bizonnyal szívesen fogadnak majd. Ha pedig végképp nem vágysz mozgalmasságra, azt is közöld az érintettekkel.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Ma kifejezetten nagy logisztikát igényelhet, ha mindennel idõre végezni akar, amivel szeretne, így alaposan fel kell kötnie a nadrágszíjat, kedves Bak, az egyszer biztos! Mindazonáltal, ha ma sikerül ez által letudnia a dolgok nagy részét, akkor az, nem csak ma édesíti majd meg a pihenést, hanem talán az elkövetkezendõ napjait is jelentõsen megkönnyítheti. Mindent bele, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Számos programot szeretnél összezsúfolni erre a hétvégére, talán túl sokat is... lásd be, két hétvégi nap mindösszesen 48 órát tesz ki, és nem dolgozni kell, hanem lábat lógatni. Időből neked is épp annyid van, mint másoknak, úgyhogy szelektálni kellene a teendők között. A házimunkákkal le vagy maradva, és nem halogathatod tovább az olyan alapvető feladatokat, mint a takarítás, mosás, vasalás? Legfeljebb a szombat délelőttöt szánd ezekre, minden további pillanat legyen a szórakozásé! Legyen benne friss levegő, mozgás, randi, vasárnap pedig főzz vagy süss valami finomat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Rendkívüli magasságokba szárnyalhat ma fantáziája, így szinte nem lesz olyan feladat, amivel ne lenne képes megbirkózni, kedves Vízöntõ! Különösen igaz lehet ez a kommunikációra, ami által ma több emberhez juthat el, mint bármikor, s ez által, jelentõs erõket mozgósíthat annak érdekében, hogy minden, pontosan úgy alakuljon, ahogy azt szeretné.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp - Vegyen ki egy szabadnapot és utazzon el valahova...

Halak

A bolygók kellemes hatásainak köszönhetően jelentős energiák lakoznak benned, sőt, körülötted is! Képes leszel környezetedet is motiválni, tettekre sarkallni. Eredetileg pihentető, nyugalmas hétvégét terveztél, ám már szombat délelőtt arra vágysz, hogy sportolj, kirándulj, bulit szervezz, mindegy, csak mozgalmas és izgalmas lehessen ez a nap. Ad át magad ösztöneid útmutatásának, és keresd a szórakozás lehetőségét. Csinálj valami különleges programot vasárnap is, és semmiképpen se ücsörögj otthon!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Ma egy rendkívül építõ beszélgetés történhet ön és egy, az ön számára nagyon fontos valaki között, ami gyógyítólag és egyben átalakítólak is hathat önre, kedves Halak! Az is megeshet, hogy ez által végre felszakad valami, ami már régóta nyomasztotta, vagy éppen, egészen új szemmel kezdi nézni a világot. Bárhogy is legyen, ma nagy eséllyel, nem ugyanazon emberként fekszik majd le, akiként reggel felkelt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

 

Forrás:

Heti szerelmi horoszkóp augusztus 05-től: Válaszút elé kerülsz, muszáj lesz eldöntened, hogyan tovább szívügyek terén...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: