Bak

Ugye nem esel abba a hibába, hogy összekevered a munkahelyedet és az otthonodat? Nem csak a naptár mutat hétvégét, hanem a biológiai órád is igényelné a pihenést és a kellemes kikapcsolódást. Ne viselkedj úgy otthon, mint az irodában, légy szabad és a magad kedvére cselekedj. Ne konfrontálódj senkivel, élj örömteli magánéletet, ne vegyél elő hétköznapi feladatokat! Inkább ötletelj, ajánlj pár kellemes programot szeretteidnek, amit minden bizonnyal szívesen fogadnak majd. Ha pedig végképp nem vágysz mozgalmasságra, azt is közöld az érintettekkel.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

A mai nap olyan döntéseket kell meghoznia, vagy épp úgy kell majd cselekednie, melyekrõl máskor legszívesebben hallgatott, vagy inkább kitért elõlük. Nem fordíthat folyton hátat ezeknek a problémáknak, hisz csak akkor tudhat megbirkózni velük, ha szembe is száll az akadályokkal. Legyen magabiztos, és ha kell, ne féljen tanácsot kérni egy olyas valakitõl, aki a feltétlen bizalmát élvezi. Higgye el, ez akár még a kapcsolatukat is jobban elmélyítheti.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Számos programot szeretnél összezsúfolni erre a hétvégére, talán túl sokat is... lásd be, két hétvégi nap mindösszesen 48 órát tesz ki, és nem dolgozni kell, hanem lábat lógatni. Időből neked is épp annyid van, mint másoknak, úgyhogy szelektálni kellene a teendők között. A házimunkákkal le vagy maradva, és nem halogathatod tovább az olyan alapvető feladatokat, mint a takarítás, mosás, vasalás? Legfeljebb a szombat délelőttöt szánd ezekre, minden további pillanat legyen a szórakozásé! Legyen benne friss levegő, mozgás, randi, vasárnap pedig főzz vagy süss valami finomat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

Ezen a napon végre megláthatja a fényt az alagút végén. Ha hallgat ösztöneire, belsõ megérzéseire, akkor hatalmas energiák szabadulhatnak majd fel önben, melyek önt arra ösztökélik, hogy a késõbbiekben sikert sikerre halmozzon. Nagy lépést jelent ez és egy újabb ugrást a ranglétrán felfelé. Ne hagyja, hogy téves, felszínes információk befolyásolják döntéseiben. Engedje álmait szabadon szárnyalni és higgyen önmagában és kitartásában.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp: Ne becsülje le magát. Sokkal többre hivatott, mint azt gondolná....

Halak

A bolygók kellemes hatásainak köszönhetően jelentős energiák lakoznak benned, sőt, körülötted is! Képes leszel környezetedet is motiválni, tettekre sarkallni. Eredetileg pihentető, nyugalmas hétvégét terveztél, ám már szombat délelőtt arra vágysz, hogy sportolj, kirándulj, bulit szervezz, mindegy, csak mozgalmas és izgalmas lehessen ez a nap. Ad át magad ösztöneid útmutatásának, és keresd a szórakozás lehetőségét. Csinálj valami különleges programot vasárnap is, és semmiképpen se ücsörögj otthon!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

Ma egy remek napnak néz elébe kedves Halak, ugyanis az egész nap folyamán nagy eséllyel sikerülhet tartania magát tervéhez, s idõbeosztás szempontjából is sikerül beállítania a legoptimálisabb korlátokat. Igyekezzen azonban, a kezdeti sikereken nem annyira felbuzdulva nekilátni a továbbiaknak, hogy azokat itt-ott elnagyolja a lendület hevében, mert akkor még sok pluszmunkát okozhat a hibák javítgatása. Tartsa az egyenletes tempót, akkor kiváló eredményeket mutathat fel ma! Csak így tovább!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

 

Forrás:

Megkaptuk a 2020-as éves horoszkópot! Izgalmas éve lesz minden csillagjegynek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: