Oroszlán

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelyet ha képes leszel kezelni, akkor a kapcsolatotok stabilabbá válhat. De az is előfordulhat, hogy életed párjának rokonsága, vagy egy ingatlanügylet miatt válhat társad feszültté. Azonban mindent meg lehet beszélni, és el lehet rendezni. Ha politika lesz a témád, akkor olyanokkal kommunikálhatsz, akivel ebben a témában egy húron pendülhettek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Szerelem terén a mai nap nem ígérkezik szerencsésnek és sikeresnek, de ne csüggedjen. Gondoljon, támaszkodjon szeretteire, kikre mindig számíthat és az ön oldalán állnak. Merítsen belõlük energiát és meglátja, hogy ez a pozitív energia kihat a szívére, a teljesítményére, akár a szerelemben, akár a munka terén. Töltsön több idõt családjával és barátaival.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A szerelmi kapcsolatokat átmenetileg nehézzé tehetik kedvesed anyagi ügyeinek alakulása. Illetve nálad sem alakul pénzügyi vonalon minden úgy, ahogyan szeretnéd. Meg kell próbálnod addig nyújtózkodni, ameddig a takaród ér. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. De az is lehet, hogy a társad magatartása miatt kissé magányosnak érezheted magad. Karrier szempontjából fantasztikus ez a hét.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

A Szûznek ma érdemes a háttérbe szorítania érzelmeit, s inkább józan, reális gondolkodását és kritikai szemléletét elõtérbe helyeznie. Mindez azért fontos, mert ma legalább egy, de akár több olyan ajánlatot is kaphat, amelyek megítélésében kulcsfontosságú a tényszerû megközelítés. A szavainak szintúgy ma különösen nagy súlya lesz, így érdemes megnyilvánulásait is a szokásosnál nagyobb kontroll alatt tartania. Ha mindez sikerül, igazán eredményes napot zárhat és az este már érzelmileg is intenzívebben, sõt akár szerelmes pillanatokkal telhet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-16 - A mai nap, kifejezetten élvezetesnek ígérkezik szerelmi téren...

Mérleg

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra jöhet létre olyan helyzet, amely miatt megkérdőjeleződhet a közös jövő. Ha házasságban, tartós kapcsolatban élsz, a társadnak anyagi nehézségei adódhatnak, ennek hatására a viszonyotok feszültté válhat. Az egészségedre, testi épségedre jobban kellene vigyáznod. Banki, biztosítási ügy bonyolítására kiváló ez a hét.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Ma igazi gondolatvihar kavaroghat a fejében, melynek jobbnál jobb ötletek lehetnek az eredményei, amiket most érdemes lenne lejegyzetelnie is, nehogy feledésbe merüljenek, mert, minden túlzás nélkül, igazán fantasztikusak lehetnek! Most ráadásul még cenzúrára, vagy kozmetikázásra sem lehet szükségük, ugyanis szinte teljesen összeállhat velük kapcsolatban a kép. Ha most sikerül elkapnia a fonalat, hosszútávon még úgy gondolhat vissza erre a napra, mint az egyik legfontosabb, jó értelemben vett fordulópontra az életében!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad szorongóvá válhat. Szüksége lenne a támogatásodra, a biztató és megnyugtató szavaidra. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor olyan orvosra találhatsz, aki segíteni tud neked. Ne aggódj, jó kezekben leszel. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt a lelked csordultig lehet szeretettel. Hivatalos ügyek bonyolításakor szükség lesz a hidegvéredre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Ma a találékonyság és a praktika vezethet el az áttörõ sikerekhez, melyek által igazán elégedett lehet teljesítményével. Amellett továbbá, hogy sok lehet ma a Skorpió körül a jövés-menés, estére is jut majd kellõ mennyiségû energiája ahhoz, hogy kedvesével gyakorlatilag minden lehetséges értelemben kirúgják a ház falát, de különösen szexuális téren szökhet fel a hõmérõ higanyszála! Érthetõ, hisz végül is nincs is ennél nagyobb élvezet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: