Nyilas:

A házasságokat, régi párkapcsolatokat társad a magatartása teheti nehézzé. De az is lehet, hogy a kialakult helyzetből neked lesz eleged, és emiatt alakulhat ki olyan helyzet, amely akár a szakításhoz vezet. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor nem kell aggódnod, mert a gyógyulás útjára lépsz. Érdemes bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket intézni. Titkos viszonyba is belebonyolódhatsz…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Erõs szerelmi vágy törhet fel ma önben, kedves Nyilas. Ha párkapcsolatban él, akkor varázsoljon romantikus hangulatot otthonában, hogy szerelme is hangulatba jöjjön. Egy finom vacsora egy kellemes borral, esetleg egy közös filmezés után a nap hátralévõ része könnyedén, forró hangulatban telhet. Ha viszont szingli, akkor sem kell aggódnia, hisz, ha a szerelem egyszer fel akar bennünk törni, akkor bizony megtalál minden rést és a felszínre is jut! Járjon nyitott szemmel, ki tudja, mit rejteget ez a nap az ön számára, s kibe botlik bele a következõ sarkon.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad olyan vallomásra ragadtathatja magát, amely miatt örömkönnyek csillognak a szemedben. A szerelmi viszonyokban azonban váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt a kapcsolatnak akár búcsút is inthetsz. A munkahelyeden sikeres lehetsz, még az is lehet, hogy kiderül: nélkülözhetetlen vagy. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Ma belevetheti magát egy érdekes összefüggésekhez vezetõ kutatásba, ami igencsak felcsigázhatja érdeklõdését. Bizonyosodjon meg róla, hogy amit talált, az nem meghamisított információ, s a valóságnak száz százalékig megfelel, ellenkezõ esetben könnyen téves következtetésre juthat. Ha azonban sikerül felderíteni a kellõen meggyõzõ háttér információkat is, a kapott infó segítségével hatalmas elõnyhöz juttathatja önt környezetével szembe!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed szerint ez az, amiért mindenki utál téged! Valóban igazak rád ezek?

Vízöntő:

Ha szülő vagy, akkor csemetéid miatt olyan helyzet jöhet létre, amikor szükség lesz az energiáidra, az ötletességedre és némi hidegvérre. Ingatlanügylet bonyolítására nem a legjobb ez a hét, ha lehet, várj még egy kicsit, mert a dolgok idővel a kedved, vagy a terveid szerint alakulhatnak. Pénzügyek tekintetében minden okod meg lehet az örömre. Új lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amire igent kellene mondani.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Ami az érzelmi, szerelmi életet illeti, a nap folyamán sokat javulhat a helyzet. Ha kellõ türelemmel fordul szerelme tárgyához/kiszemeltjéhez és nem igyekszik ráerõltetni akaratát, akkor egészen meglepõdhet, milyen mély érzelmi megnyilvánulásokra is képes partnere, ha hagyja kibontakozni. Ezt azonban nehéz lehet megvalósítani, hiszen, ön alapvetõen nem szándékosan és tudatosan harsongja túl környezetét, hanem inkább ösztönösen, továbbá sokszor energikus és szüntelen függetlenségre való törekvésébõl fakadó személyiségjegyei késztethetnek másokat arra, hogy ne merjenek önnel packázni, s inkább tartsák meg a véleményüket maguknak. Ma azonban, eme önnek nagyon is fontos valakivel, egészen másképp lesz!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak:

Ha külföldre készülsz, pompásan érezheted majd magad. A szerelem ege is vakítóan kék lehet, olyan romantikus pillanatokban lehet részed, mint eddig még talán sohasem. Vagy úgy alakulhat az érzelmi életed, mint a romantikus filmekben. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, egy hirtelen jövő lehetőségre mondj nemet, mert különben nagyobb veszteséget könyvelhetsz majd el.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Könnyen azt érezheti ezen a napon, hogy valami változásra lenne szükséges, kedves Halak. Önnek talán az új kihívások, feladatok hiányoznak a legjobban, hisz az életében lassan minden rutinszerûvé vált. Mindenkinek szüksége van egy kis lazításra, hogy kiszakadjon a munka világából és újult erõvel tudjon majd késõbb oda visszatérni. Válasszon egy hobbit vagy dobja fel ruhatárát pár új holmival. Ne csak a késztetést érezze belülrõl, hanem merjen is az új dolgokba belevágni. Meglátja, az élete csak gazdagabb lehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: