oroszlán

Hajlamos vagy most rózsaszín szemüvegen keresztül nézni a dolgokat, és a valóságosnál nagyobb jelentőséget tulajdonítani mindennek. Stabil kapcsolatra nem, intim viszonyra számíthatsz a héten.

szűz

Amennyiben elhatározásra jutottál egy szerelmi életedben fontos dologgal kapcsolatban, itt az ideje a tettek mezejére lépni. Akárhogy is, hozd ki a számodra legjobbat a dologból, tehát semmiképp ne hagyd magad befolyásolni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-22)

Ma sok szellemi és fizikai erõfeszítést igényelhet, hogy idõben végezzen azzal, amit mostanában elvállalt, ám megéri belehúznia egy kicsit, s teljesítenie a határidõket, ugyanis kiemelt figyelmet kaphat most munkássága, sõt, akár egy kis jutalomra, dicséretre is számíthat lelkiismeretes helytállásáért!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp november 15. péntek - Sok nehézség vár rád a mai napon!

mérleg

Szívügyek terén bátran vállalj kockázatot! Tedd izgalmasabbá a mindennapokat, kell a szenvedély. Ha lehet, ne egy harmadik személy által érd ezt el, nehogy beletaposs párod lelkébe.

skorpió

Itt van a jó esély párkeresésre. Ezek a napok a kapcsolatteremtésről szólnak. Jókedveddel, elsöprő humoroddal a társaság középpontjába kerülsz. Ha egyedül élsz, flörtölő szingliként ragyogó sikereket aratsz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: