Nyilas

Ugyanaz a probléma vár újra megoldásra? Vajon miért nem tudjátok megbeszélni, kipipálni, majd továbblépni? Talán többet vártok egymástól, mint amit adni vagytok képesek? Magasak az elvárások? Mennyire fontos nektek ez a kapcsolat? Legyetek képesek tökéletesnek látni a másikat, ez mindenre megoldás lehet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-16)

Ne lepõdjön meg ma azon sem, kedves Nyilas, ha esetleg sírásban törne ki valami miatt, hiszen ez természetes emberi stressz csökkentõ reakció, különösen, hogy most a csillagok egy erõs érzékenységet jeleznek az ön esetében. A sírás, amellett, hogy megnyugtatja az idegeket, még nagy segítség abban is, hogy kitisztítsa az ember gondolatait, tisztábban láttatva ezzel az eljövendõt. Kímélje tehát magát ma, s hagyja megélni érzéseit, akkor holnapra már teljesen újult erõvel nézhet szembe a problémákkal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Légy aktív, mosolyogj sokat, nyűgözd le kedvesedet természetes és könnyed önnön valóddal. Le kell döntened a komfortzónátok falait, és magasba szökhetnek a szenvedély lángjai. Akadhatnak akadályok, megoldandó feladatok, ám összefogva, ti ketten mindent megoldotok.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-16)

Ma könnyen úgy érezheti, az ön felelõssége õrködni mások lelkivilága felett, pedig ez nem így van! Egyáltalán nem az ön hibája, ha valaki félreértelmez valamit, amit mondott, vagy nem igazán tud eligazodni az ön egyértelmû jelzésein. Ne gyötörje tehát magát ilyesmivel. Gondoljon arra, hogy mindenkinek meg kell tudnia erõsítenie magát annyira, különösen felnõtt emberként, hogy viselje a valós, vagy vélt lelki terheket, annál is inkább, mivel ön sem lehet mindenki mellett minden pillanatban ott.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezt a leckét kell megtanulnod augusztusban a csillagjegyed szerint

Vízöntő

Válaszút elé kerülsz, muszáj lesz eldöntened, hogyan tovább szívügyek terén. Érdemes megkérdezned a kedvesedet, ő mit szeretne, merre menne tovább. Ha legbelül azt érzed, mennél, hát tedd meg! Ha maradnál, akkor sok energiát fog igényelni a kapcsolat felturbózása.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-16)

Most nagyon fontos lehet, kedves Vízöntõ, hogy megõrizze rugalmasságát és nyitott szellemiségét az egész nap folyamán, ugyanis nem tudni éppen mikor kopogtat egy olyan új lehetõség, akár szó szerint ajtaján, amit meg kell ragadnia! Ehhez azonban, hogy észrevegye, ma minden olyan gondolatot el kell hessegetnie maga körül, amelyek negatívak, hisz azok az érzelmi töltetükön keresztül befolyásolva az embert, homályosítják a tisztánlátást!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Minden információ, amit szeretnél kedvesednek átadni, legyen tervezett és kifinomult. Ha nem lesz az, partnered könnyen félreértheti mondandódat, ami vitába torkollhat. Bár nem célszerű struccpolitikát folytatni, de most mégis jobb választás a ne szólj szám, nem fáj fejem elv.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-16)

Ma könnyen úgy érezheti, hogy kissé túl sokan igyekeznek önre nyomást gyakorolni, amitõl meglehetõsen frusztrált lehet a napja. Higgye el azonban, hogy nem errõl van szó, s attól, hogy sok mindenkivel kényszerül kompromisszumot kötni a hatékony együttmûködés érdekében, még nincs folyamatos befolyásoltság alatt, sõt! Ha többen lennének képesek olyan szinten alkalmazkodni másokhoz és együttmûködni velük, mint ön, jóvalta boldogabb és kellemesebb hely lenne ez a világ, ráadásul, szabadabb is, így ne érezze ettõl csapdában magát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: