Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Mindent meg kell próbálnod annak érdekében, hogy másokat is megnyerj a céljaidnak, de eközben nem szabad elfelejtened, hogy neked is nyitottnak kell maradnod. Ne zárkózz el az új lehetőségektől.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-07)

Ma rendkívüli vonzerõvel bírhat, kedves Kos, így aztán, legyen szó szeremrõl, karrierrõl, vagy bármi másról, megnyerõ természetének nem bír majd senki sem ellenállni, így biztosan eléri, amit akar. Mindazonáltal, mégis bánjon azért csínján azzal, kit is ajándékoz meg bájaival, nehogy valami olyasmit is elérjen, amit igazából nem is akart!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Olyan híreket kaphatsz, amelyeknek egyáltalán nem örülsz, de még mielőtt hagynád, hogy komolyabb vita alakuljon ki a dologból, gondold végig, hogy nem csak a büszkeségedről van-e szó.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-30 - Ha valamikor, hát ma igazán nem lesz oka panaszra...

Karrier: Sokkal jobban jár mindenki, ha nem egyedül próbáltok kis feladatokat megoldani, hanem összedolgoztok. Így átlátjátok a teljes képet.

 

Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

El kell fogadnod, hogy vannak olyan dolgok, amiken még te sem változtathatsz. Ha megtanulod elfogadni a kialakult helyzetet, mindenki életét megkönnyíted.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-07)

Ma rendkívül érzékenyek lehetnek ön körül az emberek, de legalábbis nagyon fogékonyak szavaira, így legyen óvatos, kedves Bika, hogy kinek, mit mond, nehogy aztán valami olyasmit halljon vissza, amit nem akar, vagy, ami talán még rosszabb, meg ne bántson valakit, akit nagyon szeret. Legyen kimért és körültekintõ, akkor nem lehet baj, sõt, még kifejezetten jól is kijöhet a lépés!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Egy nehéz beszélgetés elkerülhetetlen lehet, ráadásul talán nem is tudjátok egyszerre megoldani a kérdést. Térjetek rá vissza annyiszor, ahányszor csak kell.

Karrier: Miközben mindenki lazítani próbál, te vagy az egyetlen, aki ragaszkodik ahhoz, hogy mindent megtegyen egy ügy érdekében. A siker is a tiéd lesz majd.

Napi horoszkóp október 17. csütörtök – Történik ma valami az életedben, ami mindent megváltoztat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: