Nyilas

Kedd
2019-09-10

A rohanó élet következtében és digitális világ információáradata miatt az ember könnyen megfeledkezik, a romantikáról. Vegyen egy kellemes gyertyafényes fürdőt a partnere társaságában, vagy egyedül és próbáljon meg lazítani, kikapcsolódni kicsit.
Még ha a párja éppen távol van is öntől, akkor se maradjon egyedül otthon. Mozduljon ki kicsit a barátaival és észre fogja venni, hogy milyen gyorsan eltelik az idő.
Ön egy intelligens és tehetséges ember, ne féljen ezt megmutatni a többieknek. Biztos, lehet benne, hogy a főnökei is értékelni fogják a teljesítményét, és így nem kell annyit foglalkoznia az önre irigykedő munkatársaival sem.
Szánjon némi időt a háztartására. Egy kényelmes, tiszta otthonban sokkal jobban tudja érezni magát.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-16)

Ne lepõdjön meg ma azon sem, kedves Nyilas, ha esetleg sírásban törne ki valami miatt, hiszen ez természetes emberi stressz csökkentõ reakció, különösen, hogy most a csillagok egy erõs érzékenységet jeleznek az ön esetében. A sírás, amellett, hogy megnyugtatja az idegeket, még nagy segítség abban is, hogy kitisztítsa az ember gondolatait, tisztábban láttatva ezzel az eljövendõt. Kímélje tehát magát ma, s hagyja megélni érzéseit, akkor holnapra már teljesen újult erõvel nézhet szembe a problémákkal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Kedd
2019-09-10

Ha nyaralást vagy utazást tervez, akkor szánjon kellő időt az előkészületekre is. Ez elsőre felesleges plusz munkának tűnhet, de később, ha valamilyen probléma adódik, akkor képes lesz segíteni másoknak, akik nagyra fogják értékelni az önzetlenségét és találékonyságát.
Úgy tűnik, hogy valamilyen jutalmat fog hamarosan kapni és jó esély van rá, hogy most a főnökét is remek hangulatban találja.
Ha megpillantott valami eredetit, ami már elsőre is megtetszett önnek, akkor ne habozzon és vásárolja meg a kiszemelt tárgyat.
A jelenlegi hangulata alapján akkor jár a legjobban, ha otthon marad. A gondolkodás és a régi szép időkre való emlékezés révén fel fog tárulni ön előtt a rossz kedvének forrása.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-16)

Ma könnyen úgy érezheti, az ön felelõssége õrködni mások lelkivilága felett, pedig ez nem így van! Egyáltalán nem az ön hibája, ha valaki félreértelmez valamit, amit mondott, vagy nem igazán tud eligazodni az ön egyértelmû jelzésein. Ne gyötörje tehát magát ilyesmivel. Gondoljon arra, hogy mindenkinek meg kell tudnia erõsítenie magát annyira, különösen felnõtt emberként, hogy viselje a valós, vagy vélt lelki terheket, annál is inkább, mivel ön sem lehet mindenki mellett minden pillanatban ott.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-03 - Ma egy igen trükkös szerelmi helyzet alakulhat ki...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: