Bak (XII.22.-I.19.)


Igazi remete-alkat. Ennek magyarázata, hogy alapjában véve rendkívül pesszimista, és fél a csalódástól. Mindenkit bizalmatlanul méreget, alaposan próbára tesz, s csak azt engedi közel magához, akiben abszolút megbízik. Az idén a Jupiter uralja a baráti kapcsolatait, és ennek köszönhetően kinyílik a világra, új barátságokat köt, illetve régi kapcsolatokat elevenít fel. Akikkel érdemes barátkoznia: A Bikák, Skorpiók és a Szüzek gondolkodásmódját érzi leginkább olyannak, amire rá tud hangolódni. Akiket jobb, ha elkerül: az Ikreket és a Kosokat felületesnek, a Nyilasokat megbízhatatlannak tartja, és a Vízöntők is gyakran okoznak csalódást. Ha a barátnője Bak, próbálja kizökkenteni a túl szigorú napirendjéből, szervezzen közös programokat, mozit, színházat, kirándulást. Ne hagyja, hogy borongós gondolatai miatt elmenjen az élet apró örömei mellett.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-22)

A mai nap meglehetõsen kaotikusan alakulhat. Betervezett elintéznivalói hosszúra nyúlhatnak és a vártnál bonyolultabban tudja csak átrágni magát rajtuk, miközben egy nem várt, hosszú telefonhívás is még inkább megcsapolhatja energiáit. Kitartás, kedves Vízöntõ, ez a nap sem fog örökké tartani.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Barátságaid gyakran már a homokozóban elkezdődnek. Hűséges lélek vagy, ha komoly, mély érzelmeiddel egyszer döntöttél egy ember mellett, akkor örökké hű maradsz hozzá.
Olyan emberre van szükséged, aki mély megértéssel viseltet irántad, aki felébreszti könnyed, játékos oldalát a személyiségednek, aki felé van annyi bizalmad, hogy a gyengeségedet is megmutasd neki. Ezért annyira fontos, hogy legjobb barátoddal együtt álmodj, nevess, és sok közös programot csináljatok. Mivel annyira hű és állhatatos vagy, ritkán történik meg veled, hogy a barátaid csalódást okoznak neked – ezt inkább szerelmi partnereid teszik meg…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-22)

Ma meglehetõsen sok szellemi és fizikai energiával rendelkezhet, kedves Kos, ami rendkívül jót tehet alkotókészségének, így ma valósággal szárnyalhat, ha kreatív területen dolgozik. Azért este szorítson egy kis idõt némi kikapcsolódásra is, menjen színházba, moziba, vagy egy sporteseményre, esetleg tévézzen egy nagyot, meglátja, jól fog esni a sok munka után!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp október 29. Kedd- Rákok, Bikák, Mérlegek, Nyilasok, Halak, Szüzek, Skorpiók ma nehéz...

A Bak szülött magának való ember, szívesen húzódik vissza otthonába, s legfeljebb a munkatársai között keres barátot. Velük biztosan talál közös témát, hiszen a munkája a legfőbb szenvedélye. Nehéz a bizalmába férkőzni, nála évek alatt bontakozik ki a barátság. A legjobb barátai: a megbízható Bika és Szűz. Kerülje el az Ikreket és a Kosokat! A Vízöntőket és a Nyilasokat is megbízhatatlannak találja.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-22)

Ma a pénzügyek rendezése mellett sok idõt követelhet napjából új terveinek kidolgozása, ám mindez megéri a fáradságot, hiszen minden sikeres projekt alapja egy jó és pontosan kidolgozott, részletes terv, amit követve, szinte lehetetlen hibázni. Készítsen ma egy erõs alapot a holnaphoz!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!


Akire nincs szükséged: a józan racionalista, ez te magad vagy. A barátod inkább színt és könnyedséget kell hoznia az életedbe. Fontos, hogy előtte merj és tudj sírni is…
Aki az igazi barátod, az érzelmileg szenzibilis személy, aki előtt megnyílsz, mint senki más előtt. Vele meg mered osztani gondjaidat, és neki beszélsz önmagadról, ami egyébként nem szokásod.

A mély érzésű Bakok, ha elköteleződnek, örök életre választanak barátot. Bár féltik a személyes terüket, ha valakit beengednek oda, ő ott helyet kap. A nyomulással viszont csak egyre távolabb kerülsz tőlük. Mivel elég komolyak, egy laza barát jó hatással lehet rájuk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-22)

Ma a környezete legalább olyan forgalmas lehet, mint a központi pályaudvar. Az emberek csak ki be, át, s keresztül járnak maga körül. Kopogtatnak, aztán megcsörren a telefon, s a nap végére úgy érezheti, forog ön körül a világ. A legjobb, amit csinálhat ebben a helyzetben, ha átvészeli a napot, majd este tesz egy rövid sétát, kiüríti gondolatait és kialussza magából a napi fáradalmakat.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: