Mabon, avagy Modron a termékeny föld, a betakarítás, a vadászat és a szerelem istennője. Róla nevezték el a hónapban tartandó őszi napéjegyenlőség ünnepét. Ha azt szeretnéd tudni, mi várd a hónapban, mik lesznek a legfontosabb momentumok vagy mire érdemes figyelned, akkor kattints a csillagjegyedre, mert Mabon istennő már rég kiolvasta a közelgő eseményeket!

Kos

A karrieredben jelentős előrelépés várható. Lehet, hogy kezdetben nehéz lesz, esetleg problémás, de mindenképpen megéri. Még akkor is, ha esetleg mindemiatt konfliktusba kerülsz egyes kollégáiddal. Ugyanakkor ez a hónap a felismerések hónapja is lesz, és számtalan kis apó dologra döbbensz rá, amelyekkel szemben ez idő alatt vak voltál. Az egyik ilyen pont az lesz, hogy jobban belelátsz majd az emberekbe és abba, hogy mi mozgatja őket. Végre megláthatod, ki igaz barát és ki nem az. Viszont a szerelem terén viharos időszak elé nézel, mivel sok lesz a vita és a félreértés. Ha ez nem lenne elég, még egy új szerelem is felkavarhatja az érzéseidet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-29)

Elérkezettnek látszik az idõ ahhoz, hogy részt vegyen egy hosszú utazáson és végre háta mögött hagyhassa a szürke hétköznapokat. Válassza ki az úti célt és tervezze meg alaposan az indulás elõtti teendõket. Sûrû napok elé néz, de megéri az alapos tervezés és felkészülés, nehogy váratlan fordulat érje majd kikapcsolódása során. Ha pedig mindent sikeresen kiválasztott, elintézett, akkor már csak egyetlen dolga maradt hátra, méghozzá hátradõlni és élvezni az életet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp november 2. szombat – Ikrek, Mérleg, Szűz, Oroszlán, Skorpió, Halak, Vízöntő, Bak,...

Bika

Ez a hónap több lehetőséget is kínál majd a szingli Bikáknak arra vonatkozólag, hogy társat találjanak. Fantasztikus formában lesznek, erotikus kisugárzásuk a maximumon lesz és többször is érezhetik majd, hogy „minden adott”. Viszont a párkapcsolatban élők nem ússzák meg a vitás helyzeteket és kellemetlen szituációkba keveredhetnek. Érezhetően valami nincs rendjén közöttük. Talán az egyikkőtök már kifelé kacsingat a kapcsolatból. Ellenben a munkahelyeden sikeres lehetsz a munkádban és népszerű a kollégák között, a kiváló kommunikációs képességeidnek köszönhetően.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-29)

A mai nap túlnyomó részét a számítógép elõtt és telefonnal a kézben kell majd töltenie. Nincs mit tenni, a technika egyre jobban teret nyer minden ember életében és nélkülözhetetlen a munka terén is. Találkozók, tárgyalások lebonyolítása, szervezése, munkafolyamatok kiosztása lehet majd a feladata ezen a napon, kedves Bika. A munka végeztével próbáljon meg kikapcsolódni otthonában. Nézzen meg egy filmet, vagy hunyja be a szemét, hallgasson zenét és élvezze a technika szórakoztató, nyugtató oldalát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nehézségei támadhatnak a párkapcsolatban, illetve a családi életben. A legjobb volna, ha nem dugnád homokba a fejedet, hanem beszélnél velük a problémákról. Ezzel nem csak gátat vethetsz a további vitáknak, hanem megoldást is találhatsz a gondjaitokra. De több dologban is azt érezheted majd, hogy nincs minden rendjén, és hogy kezd káosszá válni az életed. A baráti kapcsolataid sem az igaziak, ezért magányosnak érezheted magad. Továbbá azok, akik titkokat őriznek, legyenek óvatosak, mert a napokban minden esély meg van arra, hogy fény derül titkaikra. Szerencsére munka és karrier terén minden a legnagyobb rendben lesz és kifejezetten azt érezheted, hogy sínen vagy.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-29)

Ezen a napon egy rég nem látott ismerõse, vagy üzleti társa bukkanhat fel az ön életében. Olyan hírekkel fog majd szolgálni, melyek ingen csak nagy hatással lesznek önre, vagy épp terveire. Építkezzen bátran mások tapasztalataiból, hogy önnek ne kelljen elkövetnie hasonló hibákat, vagy ne kelljen hasonló pofonokat kapnia az élettõl. Ez persze még nem egyenes út a sikerhez, hisz az odavezetõ út minden embernek más felé vezet. Ha van egy régóta dédelgetett álma, vagy egy ötlete, akkor itt az idõ, hogy meg is valósítsa azt.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

A párkapcsolatban élőkre harmonikus és varázslatos napok várnak. Majdhogynem maximálisan egymásra vannak hangolva, abszolút elégedettek és boldogak egymással. Nem is csoda, hogy egyre csak a közös jövőn és terveken jár az eszük. Ám a szinglik legyenek óvatosak azzal, ha olyan kockázatos dologba készülnek belemászni, mint amilyen egy szeretői kapcsolat az egyik kollégával vagy felettessel. Ez a dolog kimondottan balul sülhet el. A munkahelyükön is célszerű elővigyázatosnak lenniük, és kerülni a túlzott véleménynyilvánítást, a sajátod vagy esetleg más titkának kikotyogását, mert ezekkel mind-mind ellenségeket gyűjthetsz be.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-29)

A mai nap fõleg a pénzügyek terén lesz jelentõs az ön életében, kedves Rák. Munkahelyén könnyedén olyan feladattal bízhatják meg, amelytõl egy igen jelentõs projekt sikere vagy épp bukása függhet. Gondolja át alaposan mennyit érdemes vagy szabad invesztálni, mert a rossz döntésnek akár súlyos következménye is lehet. Ha ez a nap már úgyis az anyagiakról szól, akkor nézze át pénzügyeit és ellenõrizze, hogy minden számla idõben be lett-e fizetve. Barátság és szerelmi ügyei is kedvezõen alakulhatnak.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: