Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

 

Bak

Ha úgy érzi, valami nyomja a lelkét, esetleg bocsánatot kéne kérnie valamiért kedvesétõl, vagy épp, szeretné kiengesztelni valamiért, akkor nincs is erre alkalmasabb nap, mint a mai, kedves Bak! Tegye jóvá, amit mostanában elrontott, okozzon örömet és szabaduljon meg a lelkiismeret-furdalástól!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-16)

A mai napon egy hiba merülhet fel, amelyet lehet, hogy nem lesz képes egyedül elhárítani, így ne is töltsön túl sok idõt a félmegoldások keresésével. Tegyen hamar pontot az ügy végére azzal, hogy segítséget kér és térjen vissza a normál kerékvágásba, mert most, ha valami, hát ideje sokat fog érni, ugyanis rendkívüli hatékonyság jellemezheti munkáját. Mindent bele, kedves Bak, hozza ki a mai napból a legjobbat!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp - A helyzet egy másik szemszögből nézve talán nem is olyan bonyolult, mint azt...

Bika

A mai napon, egy impulzív döntése, romantikus értelembe vett nyugtalanságot csempészhet a napba. A legjobb, ha még egy kicsit csigázzák egymást, s várnak még a tettlegességgel egy-két napot, amíg az izgalom a tetõfokára nem hág! Néha mindennél izgalmasabb az egér-macska játék egy kapcsolatban, csak tudni kell, hol a határ, kedves Bika! Érezze meg a pillanatot!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-16)

Ma kissé zavarosnak és egyszersmind aggodalmasnak tarthatja pénzügyi helyzetét, ami enyhe ijedségre adhat okot, ám a látszat, hála az égnek, csal! Megnyugtatásul, járjon mielõbb egy-két konkrét tétel után, s meglátja, hogy a helyzet még teljesen kezelhetõ stádiumban van. A délután folyamán némi derékfájdalom jelentkezhet, melynek a legfõbb okai között esetleg a sok ülés, vagy a cipekedés bújhat meg. Szó szerint orvosolja a dolgot egy kis aktív testmozgással, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Ma érdemes bevetnie bármilyen praktikát, csak, hogy elérje szerelmi téren, amit akar! Fundálja ki, kedves Halak, hogy, s mint tudná a leghatékonyabban rábírni az érintettet, hogy az pontosan ezt tegye, amire ön vágyik. Nehéz ügy, de nem lehetetlen, ráadásul, egy nagyon izgalmas vállalkozás is, aminek a végén édes lehet a jutalom!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-16)

Ma valaki egy váratlan tettével, kissé áthúzhatja számításait. Legyen bármennyire is sokkoló, vagy felháborító elsõre a dolog, addig semmit se lépjen, amíg ki nem deríti, mi állhat a háttérben. Lehet, hogy nem is önnel akart újat húzni az illetõ, s az is megeshet, hogy nyomós oka volt a lépésének, esetleg csupán csak megijedt valamitõl, ez esetben még segítségére is lehet, hogy visszatérjen a járt útra. Derítse ki, mi a valóság, mielõtt ítélkezne, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: