Ikrek

Bár minden folyamat jó irányba mutat, mégis úgy érezheti, nem a kívánt tempóban halad kapcsolatuk elmélyítése szerelmével. A szívügyeket azonban nem lehet, sõt, valljuk be, nem is érdemes sürgetni, így ezúttal csak hagyja magát sodródni, kedves Ikrek, s várjon türelemmel, amíg magától, szép lassan be nem érik a gyümölcs!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Ma nagy esély van rá, hogy egy hihetetlenül nagy szerencse érje, ennek azonban elõfeltétele a kemény munka és a szemfülesség! Nem szabad tehát arra várnia, hogy más majd a kincses ládára helyezi a kezét. Kezében a térkép, a teste tele energiával, a feje pedig kreativitással, így nincs mire, kire várnia tovább. Menjen és kaparja ki a gesztenyét. Ha most rálép az útra, még egy nagy segítségre, hû szövetségesre is lelehet az út mentén, amitõl az egész még könnyebb lesz, mint azt valaha is képzelte volna!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ma tudatalattija, álmain, vagy éppen szerelmi, esetleg szexuális fantáziáin keresztül próbál eljuttatni önnek egy fontos, megszívlelendõ üzenetet, kedves Kos, ami sokat segíthet szerelmi életének jobbá tételében, jelenlegi kapcsolatának elmélyítésében. Állítsa érzékenyre szenzorait és lássa meg a jeleket!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Ma egy teljesen új területre kalandozhat, ahol eddig még sohasem járt. Mindez izgalommal és lelkesedéssel töltheti el, ami szinte az egész nap folyamán végig is kíséri majd. Estére érdemes egy kis nyugalomra törekednie, amelynek során kipihenheti a nagy izgalmakat és felkészülhet szellemiekben a továbbiakra. Minderre alkalmas lehet egy forró, aromaterápiás fürdõ, vagy éppen egy alapos masszázs, esetleg csak egy nyugalmas zenehallgatás, mely alkalmával sorra veszi a kedvenceit.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp - Mentálisan és lelkileg tökéletes egyensúlyban lesz ebben a periódusban és úgy érzi majd...

Mérleg

Amennyiben úgy érzi, kedvese nem igazán úgy viselkedik, ahogy az elvárható lenne tõle, az alapvetõen két okból lehetséges: vagy renitenskedik, vagy pedig az ön elvárásai túl nagyok. Ha ez utóbbival kapcsolatban, objektíven szemlélve sem talál problémát, akkor bizony itt lehet az ideje egy nagy beszélgetésnek, amikor is megvitathatnák ügyes-bajos dolgaikat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Ma igazi gondolatvihar kavaroghat a fejében, melynek jobbnál jobb ötletek lehetnek az eredményei, amiket most érdemes lenne lejegyzetelnie is, nehogy feledésbe merüljenek, mert, minden túlzás nélkül, igazán fantasztikusak lehetnek! Most ráadásul még cenzúrára, vagy kozmetikázásra sem lehet szükségük, ugyanis szinte teljesen összeállhat velük kapcsolatban a kép. Ha most sikerül elkapnia a fonalat, hosszútávon még úgy gondolhat vissza erre a napra, mint az egyik legfontosabb, jó értelemben vett fordulópontra az életében!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: