Skorpió

A mai napon kellemes meglepetésekre számíthat szerelmi életében, melyet egy váratlan, de annál pozitívabb fordulatnak köszönhet. Élvezze a meghitt, romantikus és gyengédséggel teli pillanatokat és ne is gondoljon most másra. A szerelem legfõbb jelzõje, hogy, ha éppen azzal tölti az idejét az ember, akit szeret, akkor mintha csak a külvilágot kikapcsolták volna, nem is vágyik semmi másra. A mai nap ennek jegyében telhet, kedves Skorpió! Élvezze ki minden pillanatát!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Ma a találékonyság és a praktika vezethet el az áttörõ sikerekhez, melyek által igazán elégedett lehet teljesítményével. Amellett továbbá, hogy sok lehet ma a Skorpió körül a jövés-menés, estére is jut majd kellõ mennyiségû energiája ahhoz, hogy kedvesével gyakorlatilag minden lehetséges értelemben kirúgják a ház falát, de különösen szexuális téren szökhet fel a hõmérõ higanyszála! Érthetõ, hisz végül is nincs is ennél nagyobb élvezet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A mai napon egészen szokatlan vonzalmat érezhet egy illetõ iránt, aki, bár eddig sem volt közömbös az ön számára, ma mégis jobban vonzhatja még a szokásosnál is, hogy szinte alig bírhat uralkodni magán. Ha zöld utat kap, akkor is csak úgy engedjen utat túlcsordult szenvedélyének, ha biztos benne, hogy akit leteper, abban is hasonló tûz lobog, különben, az élvezet ellenére, végül csak egy rossz élménnyel gazdagodnak mindketten.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

A Szûznek ma érdemes a háttérbe szorítania érzelmeit, s inkább józan, reális gondolkodását és kritikai szemléletét elõtérbe helyeznie. Mindez azért fontos, mert ma legalább egy, de akár több olyan ajánlatot is kaphat, amelyek megítélésében kulcsfontosságú a tényszerû megközelítés. A szavainak szintúgy ma különösen nagy súlya lesz, így érdemes megnyilvánulásait is a szokásosnál nagyobb kontroll alatt tartania. Ha mindez sikerül, igazán eredményes napot zárhat és az este már érzelmileg is intenzívebben, sõt akár szerelmes pillanatokkal telhet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Asztrológusok figyelmeztetnek, hogy vigyázz velük! Ők a legbosszúállóbb csillagjegyek

Vízöntő

Ma a híres pozitív hozzáállását kell elõvennie, mert partnere borzasztóan elfoglalt és gondterhelt lehet. Ilyenkor jól esik az embernek, ha kedvese ahelyett, hogy zokon venné a hidegséget, inkább megértõen fordul hozzá, még akkor is, ha társa egy esetleges figyelmetlenséggel meg is bántotta. A helyzetet megoldhatja egy meghitt beszélgetés, ami csodákra lehet képes, s feloldhatja mindkettejük frusztrációját.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Ami az érzelmi, szerelmi életet illeti, a nap folyamán sokat javulhat a helyzet. Ha kellõ türelemmel fordul szerelme tárgyához/kiszemeltjéhez és nem igyekszik ráerõltetni akaratát, akkor egészen meglepõdhet, milyen mély érzelmi megnyilvánulásokra is képes partnere, ha hagyja kibontakozni. Ezt azonban nehéz lehet megvalósítani, hiszen, ön alapvetõen nem szándékosan és tudatosan harsongja túl környezetét, hanem inkább ösztönösen, továbbá sokszor energikus és szüntelen függetlenségre való törekvésébõl fakadó személyiségjegyei késztethetnek másokat arra, hogy ne merjenek önnel packázni, s inkább tartsák meg a véleményüket maguknak. Ma azonban, eme önnek nagyon is fontos valakivel, egészen másképp lesz!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: