Az őszi depresszióval számos ember küzd. Ne essünk kétségbe, ha ránk tör a kór, inkább ismerkedjünk meg vele, és tegyünk ellene. Depressziósnak lenni nem szégyen!

A depresszió első jelei közé tartozik a szorongás, az elszigetelődés, az álmatlanság, az önkínzó gondolatok, az alacsony önbecsülés, a pánikroham, a marginalizálódás.

A depresszió egy gyógyítható betegség, éppen ezért, ha már nagyon kilátástalannak látjuk a helyzetünk, forduljunk mindenképp szakemberhez. Azonban van néhány praktika, és életmódbeli tanács, melyet könnyedén, mi magunk is alkalmazhatunk, a változás érdekében.

Ennek az 5 férfinek vannak a legnagyobb hibái a csillagjegyük szerint. Velük nagyon nehéz

Az ősz, a hideg, borús időjárás következtében sokakra ráköszönt a depresszió, a kilátástalanság, reményvesztettség. A természetben bekövetkező változások sok emberben ébreszthetnek létbizonytalanságot.

Hogyan enyhíthető az őszi depresszió?

Ha pánikrohammal, szorongással küzdünk, örökös elégedetlenség gyötör, akkor épp itt az ideje, hogy változtassunk az életünkön.

Sportoljunk:

a mozgás megszabadít a szorongástól, hiszen aktiválja a dopamint az agyban

Szocializáció:

 ne zárkózzunk be a lakásba, járjunk emberek közé, hiszen ilyenkor lehetőség adódik arra, hogy eltereljük gondolatainkat a problémáinkról

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-10-26 - Kissé fura dolgokat tapasztalhat szerelme irányából, mintha...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: