Mérleg

Vasárnap
2019-08-18

Végül sikerült megértenie az emberi lét igazi természetét. Bármilyen feladatot képes lesz egyedül elvégezni mások támogatása és segítsége nélkül. Viszont az is tény, hogy az idő múlásával azért változni fog majd az értékrendszere, amivel nincs is semmi gond, hiszen idővel mindannyian komoly mértékű változáson megyünk keresztül.
Szeretne pihenni a kicsit, de a vakáció most nem a legjobb ötlet, és nem is lehet egyelőre szó róla, mivel a munkájára kell összpontosítania.
A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit.
Veszélyben van az egészsége; ne tegye ki magát további káros hatásoknak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Ma igazi gondolatvihar kavaroghat a fejében, melynek jobbnál jobb ötletek lehetnek az eredményei, amiket most érdemes lenne lejegyzetelnie is, nehogy feledésbe merüljenek, mert, minden túlzás nélkül, igazán fantasztikusak lehetnek! Most ráadásul még cenzúrára, vagy kozmetikázásra sem lehet szükségük, ugyanis szinte teljesen összeállhat velük kapcsolatban a kép. Ha most sikerül elkapnia a fonalat, hosszútávon még úgy gondolhat vissza erre a napra, mint az egyik legfontosabb, jó értelemben vett fordulópontra az életében!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Vasárnap
2019-08-18

A magánélet és a munka terén is sikeres lesz, és egy kellemes szeret teljes este vár önre. Ne féljen kimutatni az érzelmet és megosztani a gondolatait a párjával.
A rokonai nem fordítottak túl sok figyelmet önre az elmúlt időszakban, és meglehet, hogy bizonyos pletykákat hallottak önnel kapcsolatban. Öntsön tiszta vizet a pohárba, így elkerülheti a vitákat.
Ha nem szeretne közértbe menni, vásároljon online. Semmitől sem kell tartania.
Ne aggódjon. Az orvosok nem akarnak rosszat önnek, csupán segíteni szeretnének.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-17)

Ma a találékonyság és a praktika vezethet el az áttörõ sikerekhez, melyek által igazán elégedett lehet teljesítményével. Amellett továbbá, hogy sok lehet ma a Skorpió körül a jövés-menés, estére is jut majd kellõ mennyiségû energiája ahhoz, hogy kedvesével gyakorlatilag minden lehetséges értelemben kirúgják a ház falát, de különösen szexuális téren szökhet fel a hõmérõ higanyszála! Érthetõ, hisz végül is nincs is ennél nagyobb élvezet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

6 dolog, amiről le kell mondanod ahhoz, hogy beteljesüljenek álmaid

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: